L’Àmbits 1

Àmbits digital, punt i seguit a 16 anys d’edicions en paper

Aquesta edició distinta del nostre Àmbits de Política i Societat concedeix una decidida atenció als temes que partint de l’actual situació política catalana es relacionen amb el procés sobiranista. Creiem que aquesta és una forma adequada d’associar la nostra publicació, sempre atenta a l’actualitat, a les circumstàncies polítiques del nostre país. Pensem també que nosaltres, els politòlegs i els sociòlegs, tenim coses i fets a comentar sobre el present i el futur que ens espera, des d’un punt de vista propi, distintiu i professional, i per damunt dels matisos d’opinió.

Àmbits de Política i Societat editada en paper porta uns quants anys d’existència, des de 1996, amb 48 números publicats.  Àmbits de Política i Societat en edició digital basada en uns criteris més econòmics, més ecològics i, en definitiva, més sostenibles, té poques hores d’existència.

Heu de saber que mentre hi hagi una raó per analitzar i escriure, Àmbits s’anirà sincronitzant amb els temps canviants per donar a conèixer el nostre entorn social i els esdeveniments polítics amb uns mitjans d’expressió molt senzills i des del nostre punt de vista analista, positiu i útil.

Seguim, doncs, amb una idea reconeguda i valorada per la seva trajectòria al llarg dels anys i editada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya amb la col·laboració d’uns centenars d’articulistes. D’aquests, molts d’ells són col·legiats i col·legiades. A tots ells, i a tots els qui col·laboraran en un futur, els volem expressar la nostra gratitud, ja que sense la seva desinteressada col·laboració aquest projecte no seria possible.

Seguim, doncs, amb una idea nova i un format digital, que possibilita la col·laboració dels politòlegs i sociòlegs i professionals d’altres camps amb voluntat d’analitzar i explicar a tothom la realitat política i social. També possibilita arribar a un nombre il·limitat de lectors sense un sobre-esforç, només perquè la tecnologia així ho facilita.

Gràcies per la confiança dipositada fins ara a Àmbits de Política i Societat i desitgem que la nova versió on line sigui de la vostra satisfacció.

Benvinguts a ambitscolpis.com!

Anna Parés i Rifà
Degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

One comment

  1. Moltes felicitats per aquesta nova aventura de l’Àmbits digital. Molta sort al Colpis. Moltes lectures i que hi hagi molte interactivitat entre politòlegs i sociòlegs i altres persones interessades en la política i la societat catalana, europea i internacional. Una abraçada desde Brussel.les, JM

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s